COCKTAILS

Clover Club med Hendricks Gin 

Fejr at sommeren endelig er tilbage med en frisk Clover Club. I denne cocktail får du både frisk og tørret frugt samt en let spiritus, der gør sig godt i sommervarmen. 


Clover Club stammer helt tilbage fra før den amerikanske forbudstid. Cocktailen er opkaldt efter en amerikansk gentleman klub, hvor alvorlige og selvhøjtidelige mænd diskuterede verdenen udenfor – og drak. Den lyserøde drink fremstår ved første øjekast ikke synderligt maskulin, men er et levende bevis på, at skindet kan bedrage. Clover Club var i sine spæde år – og er stadig den dag i dag – et uimodståeligt alternativ til den mere velkendte Dry Martini.

I Clover Club fremhæver Hendricks Gin smagen af friske frugter og gør cocktailen ekstra læskende. Ginnens enebærsmag fremhæves af den syrlige og friske citronsaft. Den tørre vermouth skærper de frugtige smagsnuancer og sender associationer til en vildtvoksende hindbærbusk på en tør, dansk sommerdag fyldt med sol.

Sådan laver du din Clover Club 

  • 5 cl Hendricks Gin
  • 20 ml friskpresset citronjuice
  • 10 ml sukkerlage
  • 10 ml fransk vermouth – gerne tør
  • 1 cl æggehvide
  • drys med tørrede hindbær.
  • Værsgo

Shake alle ingredienserne hårdt i en shaker fyldt med is. Isen nedbryder hindbærene i mindre stykker og fremhæver deres smag. Inden cocktailen serveres, sies is og frugtkød fra gennem en strainer. Server i et martiniglas, pynt med en håndfuld friske hindbær, drys med tørrede hindbær.

Clover Club med Hendricks Gin

SE FLERE GIN COCKTAILS

Fortryllende Gin & Tonic

Fortryllende Gin & Tonic

COCKTAILS Fortryllende Gin & Tonic  Sorgin Small Batch Gin på 43% er en fransk gin destilleret på sauvignon-druer. Navnet betyder heks på fransk, og i deres egen termer, mener de også, at man bliver forhekset ad ginnen. Ginnen produceres af Sabine Jaren og...

læs mere
Gin & Tonic med et twist af havtorn

Gin & Tonic med et twist af havtorn

COCKTAILS Gin & Tonic med et twist af havtorn  Ginscape Sea Buckthorn London Dry Gin er en blød og balanceret moderne gin med et elegant og klart udtryk, hvor en let og harmonisk balance mellem sprøde enebær, koriander, citron, orange og andre udvalgte...

læs mere
Herbie Gin Pink Cocktail

Herbie Gin Pink Cocktail

COCKTAILS Herbie Gin Pink sommer gin & tonic  Herbie Gin er en perfekt gin til forårets og sommerens lune temperaturer. Ginnen produceres hos Nordisk Destilleri, der siden 2009 har lavet spiritus, der tager udgangspunk i skandinaviske bær, urter og frugter. Herbie...

læs mere

Vil du imponere dit selskab med byens bedste gin og tonic? Hent vores guide og bliv aftenens bartender med 5 hurtige tips og tricks.

Gin Mare Gaveæske

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV & VIND EN GRATIS GIN MARE GAVEÆSKE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en Gin Mare Gaveæske! Vinderen trækkes 1. december 2019. 

Tak for din tilmelding. Så bliver det spændende! Vi trækker lod om Gin Mare Gaveæsken d. 1. december 2019.