Kongsgaard Gin Cocktail
Kongsgaard Gin CocktailEfteråret er på trapperne, og det betyder mindre tid på terrassen og mere tid på sofaen. Men hvad skal du egentligt byde dine gæster på sådan en småkold septemberaften, hvor blæsten rusker i træerne og kastanjerne rister over ilden? Kongsgaard har svaret til dig, for med deres håndlavede Raw Gin har de formået at indfange en helt særlig efterårsstemning, der understreges af krydrede noter af æbler, kanel og ingefær.

Kongsgaard Raw Gin – Perfekt til det danske efterår

Af de 11 nøje udvalgte botanicals i Kongsgaards gin er det uden tvivl de danske æbler, der sætter det største præg på duft og smag. Æblerne kommer fra lokale frugtplantager på de små charmerende øer i det Sydfynske Øhav. Her har den næringsrige lerjord og de mange soltimer skabt optimale forhold for de mange æblesorter, man avler her. Hver ny batch af Kongsgaard er således lavet på den æblesort, der er i sæson på produktionstidspunktet. Til deres allerførste batch brugte de for eksempel de små Guldborg-æbler, hvis særlige karaktertræk er deres friske syre og milde rosenduft.

Udover de rolige vande i det Sydfynske Øhav er Kongsgaards gin også inspireret af de ældgamle nordiske fyrreskove, hvilket kommer til udtryk i brugen af botanicals som forkullet træ og rav. Denne inspiration ser man også på den flotte flaske, der udover at være høj og bredskuldret som en stoisk viking også bærer flere hentydninger til nordisk mytologi. Blandt andet er den tynde, kobberfarvede streg der løber hen over etiketten et symbol på Midgård, der som bekendt er menneskenes verden i den nordiske mytologi. Kobberfarven symboliserer desuden de gamle kobberkedler, som bruges til destillering af ginnen.

Kongsgaard

Netop mødet mellem de gamle traditioner og nye strømme i ginverdenen er noget, der ligger Kongsgaard meget på sinde. Ud fra disse tanker har de formået at skabe en gin, som omfavner og samtidigt bryder med traditionerne. Slutresultatet en kompleks og alsidig spiritus, du både kan nyde ren og bruge i et utal af lækre cocktails.

Du kan læse mere om Kongsgaard og deres produkter her.

 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV & VIND EN GRATIS LIND & LIME GIN!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en Lind & Lime Gin! Vinderen trækkes 24. december 2019. 

Tak for din tilmelding. Så bliver det spændende! Vi trækker lod d. 24. december 2019.