Four Pillars Gin

Four Pillars Gin er blandt noget af det allerbedste i hele verden. Både i 2014 og 2016 blev deres fantastisk Rare Dry Gin kåret til verdens bedste gin og de andre har også vundet diverse kåringer. Hos Ginhuset tilbyder vi lige nu Four Pillars Gin til Danmarks skarpeste priser, som en del af vores kampagne, der skal sætte fokus på denne fantastiske gin. Ginnen er australsk og har en anderledes rund og karakteristisk smag end den klassiske danske gin. Har du ikke prøvet den endnu, så bør du bestemt stifte bekendtskab med disse fantastiske gin.

  • Four Pillars Rare Dry er deres primære gin, der er kåret som verdens bedste gin i 2014 og 2016. Ginnen er især karakteriseret ved en skøn smag fra de søde australske appelsiner samt et modspil i noterne fra bl.a. lakridsrod. Du kan få meget mere viden under produktet. 
  • Four Pillars Bloody Shiraz er et fantastisk projekt, hvor man har lagt deres Rare Dry gin på fade med Shiraz-druer i 8 uger. Her har de trukket smag og saft fra de skønne australske Shiraz-druer, og det giver en rund og meget anderledes gin i denne fusion mellem gin og druerne. En gin der sagtens kan drikkes rent og er fantastisk med noter fra druer, appelsin, lakrids og kanel. Se meget mere om Bloody Shiraz her. 
  • Four Pillars Navy Strength er med sine 58.8% en kradsbørstig herre. Her får du virkelig en god for kenderen, som ønsker at prøve Four Pillars ginnen i en endnu stærkere variant. Dette er uden tvivl en af de bedste Navy Strength gin, der er produceret til dato og en af vores favoritter. Den er helt fantastisk i en gin tonic, hvor man virkelig kan få noget smag og kraft med i sin cocktail. Køb din Navy Strength her. 

Anmærkninger til destilleret Four Pillars

Four Pillars Rare Dry Gin

  • Dobbelt guldmedalje ved San Francisco World Spirits Competition i 2014 og 2016
  • Dobbelt guldmedalje ved New York World Spirits Competition i 2017
  • En guldmedalje ved Global Gin Masters i 2016
  • En guldmedalje ved Hong Kong International Wine & Spirit Competition i 2014
  • Derudover var Four Pillars Bloody Shiraz en styrtende succes i Australien og blev udsolgt i 2016. Også i Danmark var den svær at opstøve i 2016 & 2017.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV & VIND EN GRATIS LIND & LIME GIN!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en Lind & Lime Gin! Vinderen trækkes 24. december 2019. 

Tak for din tilmelding. Så bliver det spændende! Vi trækker lod d. 24. december 2019.