Seedlip alkoholfri gin og tonic
Frugtige gin

Som du nok er bekendt med, er af hovedingrediensen i en gin enebær. Men det er ikke hos alle, at enebærrens granlignende smag går rent ind. Men frygt ej. Hvis ikke en klassisk gin lige er dig, er der stadig rig mulighed for at nyde en cocktail med gin i. Listen af gin, hvori smagen af enebær bliver afrundet med frugtige og sødmefulde smagsnuancer er tæt på uendelig lang.

I dette blogindlæg præsenterer vi dig for tre gin, der har en anderledes smagsnuance end den markante enebærsmag, som du kender fra den helt klassiske gin. Så har du et par idéer til, hvad du skal gå efter, hvis du ikke elsker den traditionelle ginsmag eller blot ønsker at prøve noget nyt.

 

Herbie Gin Pink

Herbie Gin Pink fremstilles i Nordjylland på Nordisk Destilleri. På dette destilleri er der siden 2009 blevet produceret gin, der tager udgangspunkt i skandinaviske bær, urter og frugter – og Herbie Gin Pink er ingen undtagelse. Denne gin er en ny, hånddestilleret London Dry Gin, hvis helt store inspirationskilde er den dejlige, danske sommer. Ginnen er destilleret med 10 nøje udvalgte botanicals, som blandet andet er appelsinskal, danske æbler, hindbær og tranebær. Denne sammensætning af botanicals giver ginnen en udsøgt, gastronomisk smag, som på en og samme tid er mild og rund. Den milde og runde smag gør Herbie Gin Pink perfekt til dig, som normalt ikke tyer til en gin & tonic.

Noget andet der er helt unikt for netop denne gin, er det vand, der benyttes i destilleringen. Vandet kommer fra Nordisk Destilleris egen boring, der går 30 meter ned i jorden, hvor det rammer det danske istidslandskab. Her hentes yderst velsmagende vand til destilleringen.

Ginnen holder en alkoholprocent på 37,5% og kan således både nydes rent eller mixes en tonic.

Herbie Gin Pink

Nordés Atlantic Galician Gin

Denne gin er temmelig speciel. Den har samlet inspiration fra Atlanterhavets friske vinde og er i modsætning til den mere almindelige gin, der er kornbaseret, er denne spanske gin baseret på Albariño-drue alkohol. Derudover indeholder den 14 forskellige planteekstrakter såsom citronskal, hibiscus, lakrids og eukalyptus. Denne unikke kombination af alkohol og planteekstrakter giver Nordes Atlantic Galician Gin en fed, frisk og blomstret smagsprofil. Ginnen er afbalanceret, aromatisk og anderledes og er med sin syrlige og sødelige smagsnuancer er denne gin er perfekt til dig, der ikke elsker en tung, enebærdomineret gin.

Nordes Atlantic Galician Gin holder, til trods for sin sødmefulde smag, en alkoholprocent på 40%, hvilket gør den til et oplagt valg i en gin & tonic.

Nordes sommer Gin

Dreyberg Redberry Gin

Denne tyske gin er absolut som ingen andre. Ønsket med Red Berry Dry Gin var at skabe en anderledes, sød og eksotisk gin til ginelskeren. Ginnens sødme, skulle derfor ikke overdøve den traditionelle ginsmag, men derimod komplementere og mildne den.

Dette opnår Dreyberg Red Berry Gin ved at kombinere botanicals som hindbær, granatæble, solbær og ribs. Det giver Dreyberg Red Berry Gin en udpræget frugtsmag. Ginnen er mildere, sødere og mere frugtig end de fleste andre. Det er en gin, der leger med dine smagsløg, men som stadig er yderst behagelig i både smag og konsistens.

Frugtgins har som regel en lavere alkoholprocent, men denne gin har formået et bibeholde både en alkoholprocent på 40% og den søde, frugtige smag. Som garvet ginelsker, vil du derfor kunne nyde den rent, men den smager også skønt mixet med en frugtig eller blomsteragtig tonic.

Dreyberg Redberry Gin

VIL DU BLIVE KLOGERE PÅ ALT OM GIN? TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG BLIV EN GIN NØRD

Gin Mare Gaveæske

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV & VIND EN GRATIS GIN MARE GAVEÆSKE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en Gin Mare Gaveæske! Vinderen trækkes 1. december 2019. 

Tak for din tilmelding. Så bliver det spændende! Vi trækker lod om Gin Mare Gaveæsken d. 1. december 2019.