✅ Fri fragt over 499 DKK      ✅ Prismatch      ✅ Lav fragt fra 39 kr      ✅ Hurtig forsendelse

✅ Fri fragt over 499 DKK  ✅ Prismatch
✅ Lav fragt fra 39 kr           ✅ Hurtig forsendelse

COCKTAILS

Gin & Tonic med et twist af havtorn 

Ginscape Sea Buckthorn London Dry Gin er en blød og balanceret moderne gin med et elegant og klart udtryk, hvor en let og harmonisk balance mellem sprøde enebær, koriander, citron, orange og andre udvalgte ingrediencer, understøtter den fuldmodne og aromatiske danske havtorn.

Danske Ginscape Havtorn Gin har taget ginscenen med storm. Ikke kort tid efter lanceringen vandt den sin første pris – og siden har den vundet 4 forskellige priser – bl.a. guld ved World Gin Awards.

Ginnen produceres med masser af ingredienser – og som nævnt med fokus på havtorn. Havtorn kan plukkes rundt omkring i Danmark – ligefra klitterne ved Vesterhavet til kysten rundt på Bornholm. Netop disse havtornbær plukkes på Bornholm, hvor de får masser af sol og smag.

Sådan laver du din Ginscape G&T

Clover Club med Hendricks Gin

SE FLERE GIN COCKTAILS

Clover Club

COCKTAILS Clover Club med Hendricks Gin  Fejr at sommeren endelig er tilbage med en frisk Clover Club. I denne cocktail får du både frisk og tørret frugt samt en let spiritus, der gør sig godt i sommervarmen.  Clover Club stammer helt tilbage fra før den amerikanske...

læs mere

Herbie Gin Pink Cocktail

COCKTAILS Herbie Gin Pink sommer gin & tonic  Herbie Gin er en perfekt gin til forårets og sommerens lune temperaturer. Ginnen produceres hos Nordisk Destilleri, der siden 2009 har lavet spiritus, der tager udgangspunk i skandinaviske bær, urter og frugter. Herbie...

læs mere

X-gin espresso martini

COCKTAILS X-Gin Espresso Martini Belgiske X-gin er en ny gin, der deler vandene. Med smagsnoter så som chokolade, banan og andre tropiske frugter skiller den sig ud fra mængden. Vi har testet den, og fundet en lækker opskrift hvor den kombineres med kaffe og eks....

læs mere

Vil du imponere dit selskab med byens bedste gin og tonic? Hent vores guide og bliv aftenens bartender med 5 hurtige tips og tricks.

DEN PERFEKTE GT!

Vil du imponere dit selskab med byens bedste gin og tonic? Hent vores guide og bliv aftenens bartender med 5 hurtige tips og tricks.

Tak for din interesse! Download din guide lige her