Ginhuset besøgte i februar Danmarks første ginfestival – Copenhagen Gin Fest 2017.

Som en vigtig del af, at lære mere om ginuniverset, satte vi fredag d. 17/2 bilen i kurs imod København, for at deltage i Copenhagen Gin Fest. Festivallen blev afholdt i dejlige lokaler på Lokomotivlokalet, og afholdtes både fredag og lørdag. Vi ankom fredag eftermiddag med en spændt forventning til dette event. Og det udsolgte event skuffede bestemt ikke.

De store haller var fyldt med forskellige ginbrands, der præsenterede deres forskellige gins. Her var en del producenter, som på nuværende tidspunkt er ukendte på det danske marked. Det sikrede at man fik en masse møder med nye ginsmage, hvor niveauet spændte bredt fra almenkendte og almindelige brands til de eksklusive og unikke. Udvalget var også stort, fra almindelige destillerede gins, London dry gins, Navy strength gins og så til nye gintyper destilleret på tang eller med tilsat blåbærekstrakt.

Derfor blev man også bragt igennem en hel palette af forskellige smagsoplevelser, hvilket også understreger den enorme udvikling, som ginbranchen gennemgår med en konstant udvikling af nye destilleringer og tilgangen af flere mikrobryggerier.

Copenhagen Gin Fest var bestemt besøget værd og vi håber at se konceptet udbredt i flere byer, og som minimum at det gentages i 18′.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV & VIND EN GRATIS LIND & LIME GIN!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en Lind & Lime Gin! Vinderen trækkes 24. december 2019. 

Tak for din tilmelding. Så bliver det spændende! Vi trækker lod d. 24. december 2019.