✅ Fri fragt over 999 DKK      ✅ Prismatch      ✅ Lav fragt fra 39 DKK      ✅ Hurtig forsendelse

✅ Fri fragt over 999 DKK  ✅ Prismatch
✅ Lav fragt fra 39 DKK      ✅ Hurtig forsendelse

Herno_Gin-Tonic

Vores nabo på den anden side af øresundet høster endnu engang anerkendelse for deres lækre gins. 

 

Den svenske Hernö Gin har atter vundet en pris som verdens bedste gin, og det ser ikke ud til at opmærksomheden omkring Hernö har tænkt sig at stoppe. Den mest fremtrædende kåring af alle inden for spiritus og vin, International Wine and Spirits Competition (IWSC) har kåret Hernö Gin Export Strength til verdens bedste gin til gin og tonics.

 Hernö Gin har allerede fra sin fødsel i 2012 opnået opmærksomhed og ros fra hele gin-vernden, og den lækre, svenske gin har efterhånden fået samlet sig en imponerende liste af anerkendelser. I foråret 2013 blev Hernö for første gang nomineret til en kåring og allerede her vandt ginnen to guldmedaljer ved Global Gin Masters. I udgangen af 2013 var Hernö Gin den mest awardede gin i Europe og selve det svenske destilleri, der ligger lige udenfor landsbyen Dala udenfor byen Härnösand i Ångermanland, Sverige, vandt desuden prisen ‘Gin Grand Master’ i 2013 og igen i 2015. Senest blev det så altså Hernö Gin Export Strength, der løb med prisen som verdens bedste gin til GTs i 2016.

International Wine and Spirits Competition er verdens største og mest prestigefulde spirituskonkurrence med deltagende spiritusmærker fra mere end 90 lande. I Gin-kategorien alene modtog ISWC indsendelse fra mere end 150 destillerier verden over. Kåringen har 400 globale eksperter til at bedømme produkterne og hver prøve er dømt ud fra sin kategori og under samme omstændigheder. I kategorien Gin & Tonics blev alle gins mixet med Fever-Tree Tonic uden is og garneringer.

Hos Ginhuset er vi vilde med Hernö Gin Export Strength, og vi nikker genkendende til kåringen som verdens bedste gin til gin og tonics. Ligesom Hernö London Dry Gin, er Hernö Export Strength Gin destilleret på otte botanicals fra nær og fjern og som alle er økologisk certificeret. Enebærene kommer fra Ungarn, korianderfrø fra Bulgarien, tyttebær fra Sverige selv, mjødurt fra Storebrittanien, sort peber fra indien, cassia fra indonesien og frisk vanilje fra madagascar. Citronerne skræller Hernö selv med håndkraft.

 

DEN PERFEKTE GT!

Vil du imponere dit selskab med byens bedste gin og tonic? Hent vores guide og bliv aftenens bartender med 5 hurtige tips og tricks.

Tak for din interesse! Download din guide lige her