VI HAR FYLDT GINHUSET MED GODE FORSLAG TIL DINE JULEGAVER – BÅDE TIL PRIVATE & ERHVERV

SE VORES UDVALG ELLER KONTAKT OS VED STØRRE INDKØB

JULEGAVER TIL PRIVATE

Vi har udvalgt nogle helt fantastiske gin gaveæsker, der er den oplagte gave til ginelskere. 

FIRMAJULEGAVER

Mangler du stadig en julegave til dine ansatte? Fortvivl ej – vi har masser af gaveæsker og kan levere i alle mængder. 

Gin & tonic gaveæsker

Vil du gerne forkæle nogen med en lækker gin julegave? Det er fuldt forståeligt, for gin er mere populært end nogensinde før. Derfor findes der også et hav af forskellige muligheder. For at gøre det nemt for dig, at finde en spændende gin og tonic sammensætning, har vi udvalgt vores allerbedste gin gaveæsker. Så er du sikker på, at din julegave i hvert fald bliver et hit.

Vores gaveæsker er et udvalg af forskellige typer af gin. Du finder derfor både klassisk, citrus, sød og krydret gin. Derudover har vi også gin gaveæsker i alle prisklasser. Så det er bare at gå på jagt i vores udvalg af jule gin.

KONGSGAARD ÆBLE TODDY

Er du også ved at være træt af den evige, kedelige Glögg jul efter jul? Så spice din december op, og gør dig selv den tjeneste og prøv en lækker toddy med danske Kongsgaard Raw Gin lavet på sprøde, sydfynske æbler. Du kommer ikke til at fortryde det!

  • Opvarm en god æblemost
  • Tilføj kanel, stjerneanis, vanilje, ingefær og citron
  • Supplér selvfølgelig med et par skiver frisk æble
  • Servér din lune toddy i kopper med 5CL Kongsgaard Gin
  • Voila!

Mandelgaven

Hos de fleste danske familier er risalamande og mandelgaver en fast tradition juleaften. Men du kender selv situationen, hvor man står og lige mangler den gode ide til mandelgave. Hvad med at lade dig inspirere? Vi har i år udvalgt en helt speciel gin, der passer perfekt til risalamande og er oplagt som årets mandelgave.

Mandelgaven er EG Plum & Vanilla, der er en ginlikør på 20% med noter af blomme og vanilje. Den har søde noter, der går perfekt i spil med risalamande. Det er vores foretrukne “dessertvin” til denne søde spise, og en glimrende afrunding på julemiddagen. Vi har årets gin mandelgave til en ekstra skarp pris. Glædelig jul fra os til jer.

 GINEVENT
Ginsmagning eller Gin-bar?

LÆS MERE HER

GIN PÅ TILBUD
Vi har altid gin på tilbud

SE ALLE TILBUDDENE

GIN FRA BEDSTE HYLDE
Se vores store udvalg af gin

Shop NU

Vil du vide mere og gin julegaver eller firmamuligheder?
Send en mail herunder eller fang os på 22 12 22 47