Bobbys ginsmagning

I tirsdags var Ginhuset forbi Bar Plata i Aarhus til en Master Class om Bobby’s Gin.

Manden bag, Sebastiaan Van Bokkel, fortalte om, hvordan Bobby’s Gin blev til og om historien bag. Ginnen er opkaldt efter Sebastiaans bedstefar, Bobby, og tager udgangspunkt i hollandsk genever. Bobby elskede hollandsk genever, men i sit forsøg på at gøre det mere hjemligt, tilsatte han kendte urter og krydderier fra hjemlandet Indonesien. Uden at vide det, fik Bobby lavet en hjemmebrygget gin og lagde derved fundamentet til det, vi i dag kender som Bobby’s Gin.

I 2012 finder barnebarnet, Sebastiaan, en gammel flaske hos sin mor og inspireret af historien om sin bedstefar og hans unikke indonesiske opskrift, sætter han sig for at lave en moderne dry gin. Sebastiaan har virkelig fået lavet sig en anderledes gin, der kan noget helt specielt. Mild og rund med fremtrædende noter fra citrongræs, nelliker og kanel.

Sebastiaan havde endnu en overraskelse i ærmet til os på Bar Plata, og præsenterede, for første gang, sin egen fortolkning på hollandsk genever. En drik, der allerede er populær i Holland og Belgien og som måske er på vej ind i de danske stuer. Hvem ved?
Bobby’s Schiedam Dry Gin har det hele! Historien, det flotte ydre samt den unikke og anderledes smag. Helt klart en gin, der er værd at kigge nærmere på.

Tak for en god dag til Bar Plata & Sebastiaan.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV & VIND EN GRATIS LIND & LIME GIN!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en Lind & Lime Gin! Vinderen trækkes 24. december 2019. 

Tak for din tilmelding. Så bliver det spændende! Vi trækker lod d. 24. december 2019.