Om Ginhuset

Gineksperter med en mission om at udbrede premium gin til den ginelskende dansker

Ginhuset er sat i verden for at sikre, at du kan få den bedste gin online – og stadig gøre det til en god oplevelse.

Gin vi står inde for

Hos Ginhuset går vi ikke på kompromis med kvalitet. Vi vil sikre, at du får de bedste gins tilgængelig online. Derfor lægger vi stor vægt på at kende de gins vi sælger, så vi altid kan stå inde for det produkt, du får i hånden.

Vi er altid på jagt efter ny og trendy gin, for at sikre at vi er på forkant med markedet. Kan du anbefale en speciel gin, som du virkelig gerne vil dele med os, så hører vi meget gerne fra dig.

The Gin Experience

“The gin experience” er vores beskrivelse af hele den oplevelse, det skal være at smage en god gin. At lave en god gin og tonic er mere end bare valget af gintype og tonic. Det er en hel verden, som vi vil gøre tilgængelig for dig. Gin skal ikke smage ens, og de mange forskellige botanicals og destilleringsmetoder er med til at gøre hver gin til en unik oplevelse.

For at få en god oplevelse med din gin og tonic, er det vigtigt at du både overvejer dit valg af gin, den tonic som skal komplementere den, forholdet imellem gin og tonic, hvilken garniture du vil benytte og husker masser af is.

Vi står bag Ginhuset

Ginhuset drives af to engagerede ginentusiaster. Sammen har vi startet Ginhuset, med missionen om at kunne tilbyde bedre gin til den danske befolkning.

Vi elsker at smage ny gin og gå på opdagelse i ginnens univers. Derfor mener vi også, at vi tilbyder noget af det bedste gin, der findes på verdensplan. Vi er altid klar på en snak om ny gin og erfaringsdeling.

VIL DU BLIVE KLOGERE PÅ ALT OM GIN? TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG BLIV EN GIN NØRD

Gin Mare Gaveæske

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV & VIND EN GRATIS GIN MARE GAVEÆSKE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en Gin Mare Gaveæske! Vinderen trækkes 1. december 2019. 

Tak for din tilmelding. Så bliver det spændende! Vi trækker lod om Gin Mare Gaveæsken d. 1. december 2019.