Er du frisk på et Ginevent

Hos Ginhuset sørger vi ikke kun for, at I kan få de bedste gin og tonics tilgængelig online. Vi vil også rigtig gerne give jer den komplette gin og tonic oplevelse med en lækker ginsmagning i de perfekte rammer – enten hos os eller hos jer. En gin er ikke bare en gin, og med vores ginsmagning sørger vi for, at I får en sublim introduktion til de lækreste gin, så I går fra os med et smil på læben og en utvivlsom lyst til selv at gå ud og eksperimentere med gin og tonics.

Med en ginsmagning hos Ginhuset bliver du præsenteret for en række af vores favoritgin – lige fra den populære klassiker til ginnen, hvor vi udfordrer jeres smagsløg. I bliver introduceret til de enkelte gin med en ren smagning, hvor vi går i dybden med de udvalgte gin med fokus på duft- og smagsoplevelser. Her lærer I virkelig de enkelte gin at kende. Herefter får de smagte gin selskab af vores udvalgte tonics, hvor I bliver forkælet med elegante gin og tonic cocktails serveret på en virkelig lækker måde!

Vi tilbyder 2 forskellige koncepter, som du kan læse mere om herunder.

  • Ginsmagning
  • Gin-bar

Gin-bar

Er du på jagt efter en ægte gin pop-up bar? 

Vi tilbyder at afholde en gin-pop-up bar hos dig. Det er oplagt til fredagsbar, julefrokost, firmaevents, polterabend eller andre begivenheder, hvor der skal kredses om drinksne. Vi stiller op med det antal cocktail du ønsker (normalt mellem 3-5 styk), bartendere, gin, tonic og alt hvad der måtte høre med. I får fri bar og drikker hvad i ønsker. Vi har afholdt for alt fra 10-150 personer.

 

 

PRIS & KRAV

2 timers fri bar – 150 kr. pr. person samt kostpriser for de flasker vi åbner – du beholder selvfølgelig det overskydende.

Vi afholder ginbar for minimum 10 personer. Prisen er angivet med de rammer, vi har anført ovenfor. Omfanget af ginbaren kan der selvfølgelig altid ændres på – alt efter om I har specikke ønsker eller om I ønsker ere elle færre gins i udvalget.

Ginsmagning

Ginsmagning

6 rene smagninger (10-20 ml gin pr. glas)

 

3 gin og tonic cocktails (ca 50 ml. gin pr. cocktail)
400 kr. ex. moms pr. person

4 rene smagninger (10-20 ml gin pr. glas)
3 gin og tonic (ca 50 ml. gin pr. cocktail)
350 kr. ex. moms pr. person

4 smagninger (10-20 ml gin pr. glas)
2 gin og tonic (ca 50 ml. gin pr. cocktail)
300 kr. ex. moms pr. person

Vi afholder ginsmagninger fra minimum 10 personer. Prisen inkluderer is, glas og garniture. Der tillægges et startgebyr på 500 kr. hvis ginsmagningen skal afholdes hos dig. Prisen er angivet med de rammer, vi har anført ovenfor og eksklusiv moms. Omfanget af ginsmagningen kan der selvfølgelig altid ændres på – alt efter om I har specikke ønsker eller om I ønsker ere elle færre gins i udvalget.

Gin og tonic til enhver anledning

Vi afholder ginsmagninger, men vores passion for gin og tonic stopper langt fra her. Har du brug for en ginbar til dit arrangement, kommer vi med glæde og serverer de lækreste gin og tonic cocktails for dine gæster. Afholder din virksomhed en fredagsbar, sørger vi for, at dine kollegaer og medarbejdere bliver sendt ordentligt på weekend.

Udover ginsmagning laver også vi pop-up bars, workshops og andre fede koncepter. Det er kun din fantasi, der sætter grænser. Tag fat i os og hør nærmere om, hvordan Ginhuset kan være en del af dit arrangement med gin og tonic i verdensklasse.

Held og lykke! Du er nu tilmeldt konkurrencen.
ico-collapse
0
Senest sete varer
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top