Vind Monkey 47 Distiller's Cut 2020

Nu kan du blive den heldige vinder af den helt unikke batch fra Monkey 47 Distiller's Cut 2020. En gin meget få kommer til at smage på grund af den lille produktion, og desuden kommer ginnen ikke til salg på et danske marked. Men Ginhuset har fået lov til at udlodde en enkelt lækker flaske, som nu kan blive din.

Deltag i lodtrækningen om den unikke gin ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Kort om Monkey 47 Distiller's Cut 2020

Produktionen af Monkey 47 Distiller's Cut 2020 er stærkt inspireret af den smukke japanske destilleri-kunst, som blandt andet bruger en unik type eg i whisky-aldringsfade, hvis tønder er gennemsyret og dermed tilfører en ekstra unik smag.

Da disse tønder er svære at få fat i, måtte Monkey 47 tænke alternativt. Det fremprovokerede brugen af japansk eg (Bedre kendt som mizunara-eg). Derudover skal træet være mindst 150 år for at få den rette størrelse til at kunne bruges til tønder. Og herefter kunne selve produktionen af ginnen gå i gang.

Tilmeld dig her

DET MED SMÅT

Deltagere skal være over 18 år for at være med. Konkurrencen løber til d. 1. december 2020 kl. 23.59. Ved at deltage i vores konkurrence. giver du samtidig samtykke til, at Ginhuset må give dig spændende inspiration og lækre cocktails direkte i din indbakke. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev.

Held og lykke! Du er nu tilmeldt konkurrencen.
ico-collapse
0
Senest sete varer
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top