SÅDAN FUNGERER GINPAKKEN FRA GINHUSET

Lige siden vi startede Ginhuset, har vi været rejst land og rige – og udland – rundt for at finde de bedste premium gin i verden. 

Hver måned kårer vi månedens gin. Og det er ikke bare hvilken som helst gin. Det er i hvert fald ikke en gin, du kan finde i dit lokale supermarked. Månedens, helt specielle, gin sender vi til vores medlemmer i en ginpakke, der er fyldt med lækkerier, som alle komplementerer hovedpersonen: månedens gin.  

Ingen binding

Du bestemmer helt selv! Du kan vælge at modtage din ginpakke hver måned, hver 2. måned eller hver 3. måned. Du betaler selvfølgelig kun for de måneder, du ønsker at modtage ginpakke og frit ændret dit medlemsskab eller framelde det helt.

Gratis levering lige til din hoveddør
Vi pakker din ginpakke omhyggeligt og sørger for, at den kommer sikkert afsted med Postnord, så du har den i løbet af den månedens første uge. Og du skal selvfølgelig ikke betale for fragten!

Altid en overraskelse!

Ginpakkens indhold er altid en overraskelse indentil det ankommer, men vi garanterer at der altid er en stor flaske eksklusiv gin, tonics og mixers til lækre drinks, snacks, tilhørende garnish og vores eget gin magasin med spændende historier.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN FRA EN VERDEN AF GIN OG TONIC

Hvornår?

Du vil modtage din ginpakke i løbet af månedens første uge. Hvis det er din første kasse – og du bestilte den efter månedens første uge skal du påregne en leveringstid inden for 5-7 hverdage.

Hvor?

Vi sender med Postnord, som leverer til hele Danmark. Og leveringen er selvfølgelig helt gratis! 

Hvor meget?

Ginpakken koster 450 kr. om måneden. For de 450 kr., vil du i løbet af ingen tid få udvidet din viden om gin – og dit barskab. Og så er det superlet og praktisk for dig.

Held og lykke! Du er nu tilmeldt konkurrencen.
ico-collapse
0
Senest sete varer
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top