fever tree tonics

Din guide til at finde den rette tonic

Vi ved bedre end nogen, hvor svært det kan være at finde den helt rigtige tonic. Men vi har nu fundet et fantastisk værktøj, der gør det lettere for dig at finde det perfekte match til din gin: Fever-Trees Tonichjul. Vi giver dig en hurtig tur rundt om hjulet, hvor vi går i dybden med de forskellige tonics.

Fever-Tree Premium Indian Tonic Water

Passer perfekt med: langt de fleste gins

Ingredienser: ægte kinin fra Congo

Denne populære tonic har en behagelig bitter smag fra ægte kinin og kulsyre, men samtidig en afdæmpet sødme. De friske citrusnoter og den blide brus gør Fever Tree Indian Tonic til et godt supplement til langt de fleste gins. Den blev lanceret i 2005 i England og blev hurtigt et hit med det populære slogan “If 3/4 of your Gin & Tonic is the tonic, make sure you use the best”. 

 

Fever-Tree Mediterranean Tonic

Passer perfekt med: Bobby’s Gin, Copperhead Gin og Gin Mare

Ingredienser: rosmarin og citrontimian

Denne tonic er som skabt til de mere urtede og citrusstærke gins. De essentielle olier fra blomster, frugter og urter samlet langs middelhavskysten gør Fever-Tree Mediterranean Tonic Water til en unik tonicvand, der inviterer på et væld af florale smagsnoter.

 

Fever-Tree Elderflower Tonic

Passer perfekt med: EG Seaside Gin, Elephant Gin og G’vine Floraison

Ingredienser: hyldeblomst

Her har du den ideelle partner til dine friske og florale gins. Sødmen fra hyldeblomsten skaber en behagelig balance med den afdæmpede bitterhed fra naturlig kinin. Hyldeblomsten i Fever-Trees Elderflower Tonic  giver desuden et dejligt sommerligt twist til den klassiske gin og tonic.

 

Fever-Tree Aromatic Tonic

Passer perfekt med: Tarquin’s Seadog Gin og Kongsgaard Raw Gin

Ingredienser: angostura-bark, peberbær, ingefær og kardemomme

Denne tonicvand er perfekt til kraftige gins, hvor enebærsmagen er dominerende. Den flotte lyserøde farve kommer en ekstrakt af angostura-bark, der giver tonicvanden dens let bitre smag. De søde og krydrede ingredienser i Fever Trees Aromatic Tonic – kombineret med en livlig citrus fra de bitre appelsiner – giver et godt modspil til ginnens enebærsmag.

 

Fever-Tree Lemon Tonic

Passer perfekt med: Hernö Sloe Gin, Njord Slow Sloe og Warner Edwards Harrington Rhubarb Gin

Ingredienser: citroner

Hvis du er vild med sød gin, vil du elske denne tonicvand. Bland den med slåen gin eller Old Tom gin og få en spektakulær drink.

 

 

Fever Tree Clementine Tonic Water
Fever tree tonic wheel

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV & VIND EN GRATIS LIND & LIME GIN!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en Lind & Lime Gin! Vinderen trækkes 24. december 2019. 

Tak for din tilmelding. Så bliver det spændende! Vi trækker lod d. 24. december 2019.