Sikkerhed

Hos Ginhuset går vi højt op i at vores besøgende oplever den største sikkerhed. Derfor har vi gennemarbejdede cookie- og privatlivsbetingelser, handelsbetingelser og beskrevet hvem vi benytter som underleverandører. Det er med til at sikre din handel hos os og din oplevelse af Ginhuset.dk som en professionel webplatform. 

Cookie- og privatlivspolitik

Vi arbejder altid efter gældende lovgivning og er således fuldt ud forpligtet til at sikre vores brugeres og kunders data. Du kan læse vores privatlivspolitik lige her, hvor vi blandt andet redegør for vores oplysningspligt som vores procedure for beskyttelse af data.

Handelsbetingelser

I vores handelsbetingelser kan du finde vejledning og information vedrørende levering, betaling, fortrydelsesret, reklamationsret og klageadgang.

Underleverandører

For at levere vores ydelser til vores kunder, er vi afhængige af en række underleverandører til at udføre vores markedsføringsaktiviteter. Det kan eksempelvis være Facebook Business Manager, som vi anvender som annonceplatform og som derfor har behov for en række data. Du kan til enhver tid finde vores opdaterede liste af underleverandører lige her.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV & VIND EN GRATIS LIND & LIME GIN!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en Lind & Lime Gin! Vinderen trækkes 24. december 2019. 

Tak for din tilmelding. Så bliver det spændende! Vi trækker lod d. 24. december 2019.