Malfy Gin Arancia
Malfy Gin Arancia

Det første år er gået for Ginhuset. Det har været langt over vores forventninger, og især vores gode samarbejdspartnere har været hjulpet os hertil. 

Ginhuset startede mere eller mindre ud i april 2017, som et lille hobbyprojekt, der byggede på vores store interesse for gin og tonic, men uden at vi havde nogen ambitioner med det. Vores salg bestod blot af det, som venner og bekendte nu lige købte – nok mest af alt, for at støtte op om os, for det var ikke mange der i starten af 2017 kendte til de premium gin, som vi solgte. De første måneder gik, og vi voksede minimalt – men, vi voksede trods alt. I juni fik vi vores første ordre, der skulle sendes til en “fremmed” person. Det var egentlig overraskende for os at opleve, og lige netop dette salg gjorde noget. At skulle pakke en ordre, og rent faktisk sælge til en, der behøvede vores ydelser og havde valgt vores produkt, fremfor de mange konkurrenters – det gav blod på tanden. I løbet af sommeren besluttede vi lægge noget energi i Ginhuset, og gå efter at rent faktisk gøre det til en større del af vores hverdag. 

I den forbindelse fik vi indhentet samarbejdsaftaler med en masse forskellige leverandører på tværs af Danmark, så vi kunne håndplukke de gin, vi synes var mest interessante og derved skabe et udvalg, som ingen andre af vores konkurrenter, på dette tidspunkt, kunne være med på. Det gav os et unikt og spændende udvalg, hvor de besøgende kunne blive udfordret og gå på opdagelse i ginnens store verden. Med gin fra USA på den ene side og Australien på den anden side, dækkede vi rimelig tidligt hele verdenskortet af. Og især dansk gin fik en stor betydning for os – i særdeleshed en enkelt en af slagsen. 

 

Gennembruddet med dansk gin

Sams Island Gin tog lidt “Ginhuset med storm”. Ginnen med orangemyrerne fra gutterne på Samsø, satte mere gang i vores salg, end nogen gin nogensinde havde gjort. Det er nok ikke helt løgn, når vi siger, at vi faktisk solgte deres lager ud, det første år. I December modtog vi den sidste forsendelse de havde, og ginnen kunne ikke produceres igen før i foråret, hvor orangemyrerne atter tittede frem. 

Grunden til at netop Sams Island gin, fik så stor en succes, var dels at vi besøgte dem og skrev en blog ud fra dette besøg. Men i endnu højere grad, skyldtes det den viralitet, som blev skabt på de sociale medier. Med hjælp fra vores tilknyttede marketingbureau, Itch Marketing, skabte de nogle kampagner, der forøgede vores omsætning kraftigt. Og netop dette er en af nøglerne bag vores vækst. Itch har hjulpet os med at skabe en inbound marketing strategi, der har sikret, at vi arbejder med både Facebook-kampagner, inspirerende nyhedsbreve, e-bøger der hjælper brugerne og en masse anden data, der fortæller os hvordan vi skal optimere. Der skal lyde en stor tak og anbefaling til Itch – også for deres hjælp med webshoppen. 

 

Jeres feedback er med til at forme Ginhuset

Til sidst skal der også lyde en stor tak til alle de kunder, der hjælper os med feedback efter der oplevelse med os. Det er enormt vigtigt og udslagsgivende for Ginhuset, og vi tager dem alle meget seriøst. Et eksempel er vores opsætning af filtreringer under gin, så man kan sortere dem på baggrund af smagsnuancer, nation osv. Dette var et ønske, som vi hørte et par gange for nogle kunder, og som vi nu har lanceret på siden. 

Vi ser nu frem mod et nyt år, hvor der er nye milepæle der skal nås. Et år hvor vi er vokset ud af vores “lille” lager, og må rykke til et større, hvor vi skal ansætte vores første lagermedarbejder og hvor der kommer en masse nye tiltag. Vi håber i vil følge vores rejse videre.  

VIL DU BLIVE KLOGERE PÅ ALT OM GIN? TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG BLIV EN GIN NØRD

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV & VIND EN GRATIS LIND & LIME GIN!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en Lind & Lime Gin! Vinderen trækkes 24. december 2019. 

Tak for din tilmelding. Så bliver det spændende! Vi trækker lod d. 24. december 2019.