✅ Fri fragt over 499 DKK      ✅ Prismatch      ✅ Lav fragt fra 39 kr      ✅ Hurtig forsendelse

✅ Fri fragt over 499 DKK  ✅ Prismatch
✅ Lav fragt fra 39 kr           ✅ Hurtig forsendelse

KØB DIN TONIC HER

 

For at en gin og tonic bliver en succes, er det vigtigt at den sammensættes med den rigtige tonic. Husk på at tonicvand udgør 2/3 af den klassiske gin og tonic drink. Du kan med garanti finde en tonic, der supplerer din gin på bedste vis her.

 

VIDEN OM TONICS

 

Du ser her vores store udvalg af de bedste tonics på markedet. Vi smagstester selv alle de tonics der udbydes, og udvælger derfor dem med den mest autentiske smag. Samtidig forsøger vi at sikre, at der er en tonic til en hver gin. Derfor finder du både almindelige tonics, dry tonics, agurke tonics, hyldeblomst tonics og mange flere. Derudover bør du overveje, om du vil have en tonic der har masser af kulsyre og bobler, eller om du ønsker en mere afdæmpet tonic. Begge kan have sine fordele, og kan give en meget forskellig oplevelse for din gin cocktail. Tørheden af en tonic er også relevant, når du overvejer din tonic. En meget tør tonic, kan have en meget bitter smag, og kan nemt overdæmpe ginnen – et eksempel herpå er Aqua Monaco Extra Dry. Samtidig kan en meget frugtig tonic også være så toneangivende, at den stjæler nogle af smagsnoterne fra ginnen – eks. Indi Strawberry Tonic. Derfor bør du kombinere en sådan tonic med en gin der matcher indholdet.

DEN PERFEKTE GT!

Vil du imponere dit selskab med byens bedste gin og tonic? Hent vores guide og bliv aftenens bartender med 5 hurtige tips og tricks.

Tak for din interesse! Download din guide lige her